Simon Bodh Nielsen & Mette Damsgaard Nielsen

Billedkunst, Arkitektur, Design, Landart, Streetart

Hvem er jeg?

Vi er Simon og Mette, begge illustratorer, uddannet fra Designskolen Kolding. Privat danner vi par, bor på Amager og har 2 drenge på 11 og 12 år. Vi har arbejdet professionelt sammen de sidste 16 år i tegnestuen LLUSTRA, hvor vi har vi leveret illustrationer, grafisk design, digitale løsninger mm. til bøger, undervisningsmateriale, magasiner, teatre etc. Sideløbende har vi produceret og udstillet vores egne personlige værker, og udviklet kunstneriske undervisningsforløb fra A-Z til børn og unge. Vores ambition er at skabe et kunstnerisk spillerum for børn, hvor de vil opleve nye vinkler på faglig læring, og opdage og opleve glæden ved at skabe og fortolke. Koncept og idé, den personlige fortolkning, collage, mixed media, og et farverigt billedunivers kendetegner vores arbejde. Tag et kig på vores CV´er og se mere af vores arbejde her: https://www.facebook.com/LLUSTRA

Hvad kan jeg tilbyde?

Vi tilbyder og brænder for at skabe kreative undervisnings - og evt. udsmyknings forløb med børn og unge eksempelvis som det mosaikprojekt vi for nyligt har skabt sammen med Blågård Skole. Udgangspunktet for vores idé var skolens ønske om`brobygning imellem 3. og 4. klasse´. Her har alle elever fra 3.og 4. klasse produceret 2000 mosaikstykker der blev sat sammen til 3 store elevatorportaler. Det blev til mange personlige små kunstværker som blev sat i interaktion med hinanden i de store værker. Dette, synes vi, er en enkel og smuk måde at sige noget om den enkelte elevs placering og værdi i en større sammenhæng. Alle bidrager, ingen kan undværes, der skabes ejerskab, og der er masser af plads til forskellighed!
For os er det en prioritet at tænke den faglige læring med i vores koncepter. Derfor er samarbejdet med lærere og pædagoger værdifulde brikker i denne sammenhæng. Matematik, natur/teknik, historie, religion osv. kan generere fornyet fordybelse og interesse, hvis det listes ind ad nye døre, og kommer ud igen i form af et kunstværk. Vi er et godt makkerpar, der komplementerer hinanden med vigtige og forskellige forcer, mht. alt fra opgavebeskrivelser til det fysiske og håndværksmæssige. Som udgangspunkt tilbyder vi os som 1 team, men kan også indgå hver for sig. Vi håber at have vakt nysgerrighed derude, og glæder os til at høre fra jer!