Claire Chevalley

Hvem er jeg?

Jeg er Claire Chevalley, og er 24 år. Jeg bor i Hjørring, men kommer originalt fra Frankrig.  Jeg blev uddannet Natur- og kulturformidler fra UCN i 2019, et studie hvor jeg blandt andet har lært om kommunikation, branding og design thinking. Jeg har altid holdt af at fotografere og blev for alvor grebet af det, da jeg gik på Egå Ungdoms-Højskole. Siden har jeg været frivillig fotograf til forskellige events og klippet diverse videoer sammen, hvilket har givet mig noget god erfaring. Jeg er nu i år startet på et forløb på Filmmaskinen i Frederikshavn, hvor jeg er producer og fotograf på to kortfilm, hvilket jeg synes er mega spændende da det er noget nyt for mig at arbejde med fiktion-genren i et filmhold for at skabe en kortfilm. Jeg går efter at lære nye ting hver dag, udvikle mig selv, og elsker sammarbejder hvor man sammen udvikler skøre idéer, deler smarte tips, lærer af hinanden og hjælpes ad for at skabe noget man kan være stolt af.

Hvad kan jeg?

Jeg brænder for visuel kommunikation og at give en hånd til projekter hvor jeg kan hjælpe til med det visuelle. Jeg har en del erfaring som foto-/videograf og kan for eksempel fotografere et event og lave en video om det, eller udvikle en marketingsvideo. Jeg holder også af at designe plakater, male et skilt eller andet kreativt arbejde som kan hjælpe til udviklingen af et projekt. Hvis der skal laves noget som jeg ikke har prøvet endnu, er jeg altid klar på at kaste mig ud i det og lære hen ad vejen.

Hvad vil jeg?

Jeg vil dygtiggøre mig som visuel kommunikatør og drømmer om at skabe en karriere hvor jeg kan arbejde kreativt på mange forskellige spændende projekter.