Emma Dahl Jeppesen

Hvem er jeg?

Mit navn er Emma, jeg er 22 og studerer min kandidat i engelsk og mediefag. Jeg brænder for filmmediet - og laver både kortfilm samt hjælper til med produktion af professionel reklameproduktion gennem mit studiejob som produktionsassistent.

Hvad kan jeg?

Jeg kan producere kortfilm og andre filmproduktioner - jeg er vild med producerfaget, da det består af mange forskellige ting; blandt andet ledelse, projektstyring, tilrettelæggelse, kreativitet og økonomi. Min uddannelse gør, at jeg altid går analytisk til værk, og jeg kan derfor se akademisk og analytisk på fremstillingen af en historie - men mest af alt er jeg kreativ og elsker at dyrke denne side i henhold til filmproduktioner.

Hvad vil jeg?

Jeg vil, kort sagt, være producer. Her føler jeg mig til rette, og det er også her, hvor jeg kan bruge mange af mine kompetencer. Jeg vil bruge mit fremtidige arbejdsliv på film, da der i min mening er intet sjovere. Her agter jeg at være kreativ - men logisk og med tanke på produktionelle omstændigheder. En af mine drømme er at gøre filmmiljøet i Nordjylland endnu større. Det er nemlig her jeg selv er startet, og det er mine øjne for småt - jeg ønsker at gøre flere unge opmærksomme på mulighederne i film, samt hvor sjovt det er at lave dem.