Ida Mehl Agerholm

Hvem er jeg?

Hej! Jeg er opvokset i byen med landets smukkeste natur, nemlig i Fjerritslev, som ligger i Jammerbugt Kommune. Her har jeg haft både min folkeskole- og gymnasiegang, men lige for tiden nørder jeg mit skriveri på Testrup Højskole nede omkring Aarhus. Jeg er 20 år gammel, hedder Ida og elsker at fordybe mig i ordenes verden.

Hvad kan jeg?

Jeg skriver - meget. Lige nu underholder jeg mig selv med at skrive grotesk-absurd (kort)prosa, men har førhen nydt at skrive musicals såvel som filmmanuskripter, der dog har taget afsæt i en noget mere håndgribelig virkelighed. Jeg har tre udgivelser under Brønderslev Forfatterskole: novelle, poetry slam og pilotmanuskript.

Hvad vil jeg?

Jeg vil gerne kunne beskæftige mig med ordets kunst, og så er jeg ellers ikke så kræsen. Ord smager godt både i et manuskript og i en trykt bog. Jeg har siden barns ben været særligt interesseret i skabelsen af film, noget som stadig tiltrækker mig meget. Jeg håber at kunne være del i projekter, der udfordrer kreativiteten og virkeliggør fantasien på scenen, på lærredet eller et helt tredje sted.